Перегляд за Автор "Дубина, Ал. А."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ135733 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіна "Сноуболл"(2019) Дзюба, Н. А.; Кашкано, М. А.; Дубина, Ал. А.; Дубина, Ан. А.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для виробництва мафіну "Сноуболл", в якій шляхом введення нових компонентів, забезпечити одержання продукту функціонального призначення з покращеними органолептичними показниками, підвищеною харчовою та біологічною цінністю.
- Документ136197 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіну "Насінинка"(2019) Тележенко, Л. М.; Дзюба, Н. А.; Козонова, Ю. О.; Дубина, Ал. А.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для виробництва мафіну "Насінинка", в якій шляхом введення нових компонентів та заміни компоненту (виду горіхів) забезпечити одержання продукту функціонального призначення (для покращення розумової діяльності та пам'яті) з підвищеним вмістом білка, вітамінів групи В, мінеральних речовин (Na, P, Fe, Zn).
- Документ144001 Композиція інгредієнтів для виробництва мафіна бананового "Gluten-free"(2020) Дзюба, Н. А.; Дубина, Ан. А.; Дубина, Ал. А.Композиція інгредієнтів для виробництва мафіна, що містить яйця курячі, ванільний цукор, ядра волоських горіхів, злакове борошно та підсолоджувач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить банан, кефір, масло вершкове, соду харчову та оцет столовий, як злакове борошно вона містить борошно гречане, а як підсолоджувач - стевію.