Перегляд за Автор "Доценко Софія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументТехнологічна експертиза виробництва бринзи коров’ячої з прянощами в умовах ТОВ «Гормолзавод» №1(ОНТУ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2023) Доценко СофіяМета роботи – розроблення процедур технологічної експертизи для виробництва бринзи з прянощами в умовах ТОВ «Гормолзавод» №1 та обґрунтування Технологічна експертиза виробництва бринзи коров’ячої . Завдання роботи: 1. Ознайомитися з структурою підприємства ТОВ «Гормолзавод» №1; 2. Надати характеристику сировини та матеріалів, які використовуються у технологічному процесі виробництва бринзи коров’ячої з прянощами, відповідно до чинної нормативної документації; 3. Зробити аналіз та обґрунтувати схему технологічного процесу та технологічно-транспортного обладнання в умовах підприємства ТОВ «Гормолзавод» №1; 4. Провести аналіз та ідентифікувати небезпечні чинники на кожному етапі технологічного процесу, визначити суттєві небезпечні чинники та розробити НАССР-план виробничого процесу; 5. Запропонувати заходи та схеми контролю щодо охорони праці, пожежної безпеки, охорони навколишнього середовища при виробництві бринзи з прянощами. 6. Зробити оцінку економічної ефективності впровадження системи НАССР. Об’єкт дослідження: бринза коров’яча з прянощами ТОВ «Гормолзавод» №1, м. Одеса. Предмет дослідження:нормативні документи, що регламентують виробництво бринзи в умовах ТОВ «Гормолзавод» №1,рецептура, технологія, техно-хімічний контроль, небезпечні чинники технології, НАССР-план виробництва бринзи з прянощами. Дипломний проект представлено пояснювальною запискою та графічною частиною. У пояснювальній записці дипломного проекту розглянуто історію та структуру підприємства ТОВ «Гормолзавод» №1, м. Одеса, опис сировинної зони; асортимент даного підприємства, схему та опис технологічного процесу та технологічно-транспортного обладнання,продуктовий розрахунок; описано технологічну експертизу виробництва та стандартизацію продукції; розроблено план – НАССР для виробництва бринзи коров’ячої з прянощами в умовах ТОВ «Гормолзавод» №1, м. Одеса;описано принципи охорони праці та навколишнього середовища для даного підприємства; надано оцінку економічної ефективності впровадження системи НАССР. Робота обсягом 131 сторінок складається із вступу, 5 розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел, що включає 29 найменувань (2 сторінки), 3 рисунка (3 сторінок), 49 таблиць (76 сторінок).