Перегляд за Автор "Дорохович, А. М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення впливу цукрів та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси(2017) Дорохович, А. М.; Мазур, Л. С.Метою роботи є провести комплекс досліджень по визначенню впливу сахарози та різних видів крохмальної патоки на якість карамельної маси.
- ДокументЗастосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначення(2016) Петренко, М. М.; Дорохович, А. М.Метою роботи було визначення хімічного складу «ідеального» харчового продукту для людей похилого віку та обґрунтування шляхів розробки продуктів спеціального призначення з максимально схожим хімічним складом.
- ДокументРеологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінів(2016) Дорохович, А. М.; Горзей, О. В.Метою наших досліджень було розроблення фруктової начинки для маффінів на основі абрикосового пюре, для всіх груп населення, в тому числі і для хворих на цукровий діабет. Замінником цукру білого кристалічного було обрано моносахарид фруктозу.