Перегляд за Автор "Донець, А. О."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ118168 Спосіб виробництва круп з цілого зерна(2017) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Донець, А. О.1. Спосіб виробництва круп з цілого зерна, що включає очищення від домішок, воднотеплову обробку, шліфування та сортування продуктів шліфування, який відрізняється тим, що зерно з вологістю не більше 14 % пропарюють при тиску пари 0,15-0,20 МПа протягом 4-6 хв., підсушують та шліфують двократно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно тритикале сорту "Славетне".
- Документ118178 Спосіб виробництва борошна з цілого зерна(2017) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Донець, А. О.1. Спосіб виробництва борошна з цілого зерна, що включає очищення від домішок, воднотеплову обробку, сушіння, лущення, сортування продуктів лущення, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що зерно тритикале з вологістю 10-14 % пропарюють при тиску пари 0,15-0,20 МПa, сушать до вологості 12-13 %, шліфують однократно, сортують та подрібнюють. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно тритикале сорту "Славетне".
- ДокументВплив лущення зерна на кількісно-якісні показники лабораторного помелу пшениці(2018) Чумаченко, Ю. Д.; Ковальов, М. О.; Донець, А. О.В роботі розглядається технологія лущення зерна пшениці перед його помелом, що дозволяє не тільки підвищити ефективність очищення поверхні зерна на етапі його підготовки, а й змінити борошномельні властивості.
- ДокументДистанційне навчання як сучасна форма навчання студентів(2020) Кустов, І. О.; Донець, А. О.; Кузьменко, Ю. Я.
- ДокументДослідження режимів подрібнення пшениці в цілозерне борошно(2020) Волошенко, О. С.; Хоренжий, Н. В.; Донець, А. О.; Дєткова, К. С.В даній роботі обґрунтовується структура технологічної схеми та оптимальних режимів отримання цілозерного пшеничного борошна. Об’єкти дослідження: технологія виробництва цілозерного пшеничного борошна.
- ДокументДослідження якості вівсяних крупів, представлених у роздрібній торговій мережі м. Одеса(2020) Соц, С. М.; Хоренжий, Н. В.; Волошенко, О. С.; Кустов, І. О.; Донець, А. О.Мета даної роботи - аналіз показників якості вівсяних пластівців, представлених в роздрібній мережі торгівлі м. Одеса. Завданнями дослідження є: проведення ідентифікації зразків круп з визначенням відповідності найменуванню, сорту, номеру, марки; визначення відповідності якості товару вимогам чинних нормативних документів.
- ДокументЗміна технологічних властивостей попередньо лущеного зерна пшениці(2016) Ковальов, М. О.; Донець, А. О.Метою даної роботи було визначення впливу лущення зерна на процес крупоутворення при сортових помелах пшениці.
- ДокументТехнологія та оцінка якості зернових продуктів(ОЛДІ-ПЛЮС, 2021) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С. ; Брославцева, І. В. ; Донець, А. О.; Ковальов, М. О.; Ковальова, В. П.; Кузьменко, Ю. Я.; Кустов, І. О.; Марченков, Д. Ф.; Соц, С. М.; Топораш, І. Г.; Хоренжий, Н. В.; Чумаченко, Ю. Д.У монографії висвітлено інноваційні шляхи вирішення актуальних питань, що стають перед борошномельною та круп'яною промисловістю. Монографія складена на основі наукових та науково-практичних праць співробітників та аспірантів кафедри Технології переробки зерна, які були опубліковані у галузевих наукових журналах та у збірниках матеріалів науково-практичних конференцій за останнє десятиріччя. Наведено результати наукової роботи за основними напрямами кафедри: моніторинг та систематизація показників якості української пшениці й борошна та наукове обґрунтування їх цільового призначення, удосконалення технологічних процесів виробництва борошна та крупів і розширенням асортименту, створення та розвиток концепції виробництва муки та мучних сумішей спеціального призначення із заданими показниками якості, розробка інноваційних та енергоефективних технологій виробництва зернових продуктів підвищеної біологічної цінності з традиційної та нетрадиційної зернової сировини, переробка нетрадиційної сировини в круп'яні продукти та борошно, оцінка та експертиза сировини та готової продукції борошномельних і круп'яних заводів. Монографія буде корисною для науковців, аспірантів, студентів та виробників, що займаються проблемами переробки зерна у харчові продукти підвищеної біологічної якості.