Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Довженко Єва"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка нової концепції готелю "Дельфін" в с. Коблеве Миколаївської обл. шляхом розширення анімаційних послуг
    (ОНТУ, Готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Довженко Єва
    АНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: «Розробка нової концепції готелю «Дельфін» в с. Коблеве Миколаївсь-кої обл. шляхом розширення анімаційних послуг» Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина скла-дається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції; технологічний роз-діл; організаційний розділ; аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію за-кладу готельного господарства, план номеру до та після реконструкції за-кладу готельного господарства, послуги закладу готельного господарства, структуру управління закладу готельного господарства. На початку проекту наведено характеристику та аналіз ринку готель-норесторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень роз-роблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю «Дельфін» в с. Коблеве Миколаївської обл. Готель «Дельфін» - це туристичний готель категорії 3 зірки, який роз-ташований в с. Коблеве Миколаївської обл. на узбережжі Чорного моря. Ідея концепції полягає у розширені анімаційних послуг. Це дозволить під-вищити конкурентоспроможність на ринку готельних послуг в с. Коблеве та залучити більшу кількість гостей. В технологічному розділі представленно проектування окремих фу-нкціональних груп приміщень готелю, технологію і організацію обслуго-вування на готельних підприємствах, розраховано показники експлуата-ційної програми підприємства. Також в роботі представлено характерис-тику додаткових послуг підприємства, раціональної організаційної струк-тури управління та складання штатного розкладу персоналу підприємства, з врахуванням змін його кількісного складу. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 74 стор.; таблиць – 23; графічних аркушів – 4.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок