Перегляд за Автор "Дикий, П. Д."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ144540 Композиція інгредієнтів для приготування кавового напою(2020) Вікуль, С. І.; Кулава, О. Г.; Дикий, П. Д.; Воєвудська, Ю. З.Композиція інгредієнтів для приготування кавового напою на основі кави меленої виду Arabica India Plantation, яка відрізняється тим, що вона додатково містить каву мелену виду Robusta India Plantation за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %: кава мелена виду Arabica India Plantation 65-75 кава мелена виду Robusta India Plantation 25-35.
- ДокументРозробка рецептур блендів на основі кави меленої арабіка та робуста(2019) Вікуль, С. І.; Кулава, О. Г.; Дикий, П. Д.; Джумал, Д.Метою дослідження була розробка рецептур блендів для кави еспресо з підвищеною біологічною активністю і виявлення ефектів синергізму та антагонізму, завдяки взаємодії біологічно-активних речовин при створенні купажів.