Перегляд за Автор "Деркач, Віталіна Петрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументТехнології виробництва харчового продукту на м’ясній основі для спеціалізованого харчування(ОНТУ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2022) Деркач, Віталіна ПетрівнаКваліфікаційна робота передбачає розробку нової технології виробництва крем-паштету із м’яса птиці для спеціалізованого харчування В роботі був проведений літературний огляд в якому розглянуті такі питання як значення м’яса птиці у харчуванні людини, особливості харчування населення із шлунково-кишковими захворюваннями, значення інгредієнтів рослинного походження. На підставі аналізу літературного огляду та ознайомившись з патентами інших винахідників, які намагалися вирішити аналогічне завдання, можливо зробити висновок про унікальність винаходу. У відповідності до поставлених задач була складена схема експериментальних досліджень. В експериментальному розділі було проведено порівняльний аналіз якісних та кількісних показників дослідних зразків. У розділі техніко-економічні показники було науково обґрунтовано та розраховано ефективність застосування, доцільність та економічну ефективність впровадження розробок у результаті проведених досліджень. У технологічній частині було розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва крем-паштету із м’яса птиці для спеціалізованого харчування. У розділі охорони праці був проведений аналіз потенційно-шкідливих факторів та рекомендації щодо зменшення їх впливу.