Перегляд за Автор "Денісюк, Н. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОрганічна хімія(ОНАХТ, 2017) Черно, Н. К.; Денісюк, Н. О.; Озоліна, С. О.; Антіпіна, О. О.У навчальному посібнику наведено основні поняття з органічної хімії, основи класифікації та номенклатури органічних сполук, головні властивості основних класів органічних речовин, методи їх добування та значення і використання у харчовій промисловості. Для студентів технологічних спеціальностей 181 «Харчові технології» ВНЗ І, ІІ, ІІІ рівнів акредитації.
- ДокументХарчова хімія. Полісахариди(2014) Черно, Н. К.; Денісюк, Н. О.; Озоліна, С. О.; Севастьянова, О. В.; Гураль, Л. С.У навчальному посібнику розглянуто питання, які стосуються будови, функціонально-технологічних та фізико-хімічних властивостей полісахаридів та їх найширше застосування у харчовій промисловості. Для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»