Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дворецька Вероніка"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка технології м’якого сиру «Моцарела» з пряно-ароматичною сировиною
    (ОНТУ кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів тта індустрії краси, 2023) Дворецька Вероніка
    Розробка технології сиру Моцарела з пряно-ароматичною сировиною: Магістерська робота зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології молока, жирів та продуктів для індустрії краси». У літературному огляді розглянуто актуальність обраної теми, вивчено споживчі властивості та показники якості пряно-ароматичної сировини базиліку та орегано. Наведені результати досліджень технології виробництва сиру Моцарела з Прованськими травами (базилік та орегано). Доведено доцільність та перспективність застосування базиліку та орегано як пряно-ароматичну сировину у виробництві м’яких сирів. Визначено раціональну концентрацію базиліку та орегано у сирі «Моцарелла». Поглиблено знання щодо застосування пряно-ароматичної сировини (зокрема, орегано та базииліку) у виробництві м’яких сирів із нормованими показниками безпечності та високими сенсорними характеристиками. Розроблено балову шкалу для сенсорної оцінки збагаченого пряно-ароматичною сировиною сиру «Моцарела ». Розроблена технологія може бути впроваджена у виробництво на будь-якому сироробному підприємстві без модернізації виробництва. Проведена економічна оцінка ефективності виробництва збагаченого пряно-ароматичною сировиною сиру «Моцарела » показала доцільність проведення досліджень та впровадження нової технології у виробництво. Таким чином, можна зробити висновок про господарську доцільність практичної реалізації роботи на підприємстві.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок