Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Дашко, Владислав"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка та впровадження технології хлібобулочних виробів з використанням різних видів цільнозмеленого борошна на ТОВ « Одеський хлібозавод № 4 »
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2022) Дашко, Владислав
    Анотацiя кваліфікаційної роботи на тему: Розробка та впровадження технології хлібобулочних виробів з використанням різних видів цільнозмеленого борошна на ТОВ « Одеський хлібозавод № 4 ». Кваліфікаційна робота магістра, метою якої є обґрунтування доцільності впровадження лінійки хлібобулочних виробів для дітей, складається з таких розділів: Вступ, у якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку галузі хлібопекарського виробництва, актуальність даної кваліфікаційної роботи. Дослідна частина, яка містить огляд літератури щодо досвіду науковців при вирішенні поставленої в роботі проблеми; об’єкти та предмет досліджень; методи та методики дослідження; мету та задачі досліджень; результати дослідження та їх аналіз, рецептуру і технологічні параметри приготування розробленого виробу. Розділ техніко-економічного обґрунтування, де показано доцільність розробки і введення нової технології виробництва на хлібозаводі. Технологічну частину, в якій наведено обґрунтування асортименту, рецептура і формування показників якості продукції, аналіз та обґрунтування способів і умов зберігання сировини, вибір і розрахунок продуктивності печей, розрахунок виходу хлібобулочних виробів, обґрунтування вибору сировини, розрахунок витрат і необхідного запасу на підприємстві, розрахунок пофазних і виробничих рецептур тіста, вибір і розрахунок технологічного обладнання основних відділень підприємства, описання технологічних схем виробництва, технохімічний контроль виробництва. Технічну частину у якій наведено архітектурні і об’ємно-планувальні рішення та опис компонуваня обладнання. Охорону праці, в якій наведено аналіз потенційно небезпечних виробничих факторів та організаційні заходи щодо поліпшення безпеки праці, охорону навколишнього середовища, яка буде гарантувати безпеку підприємства з позицій екології для зовнішнього середовища. Економічну ефективність та інвестиційну привабливість роботи за відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат на впровадження нового асортименту на хлібозаводі.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок