Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Давидов, Р. С."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    48415 Спосіб виробництва сортового пшеничного борошна
    (2010) Моргун, В. О.; Жигунов, Д. О.; Давидов, Р. С.
    Спосіб виробництва сортового пшеничного борошна, що включає очистку зерна від домішок, очистку поверхні зерна, кондиціювання, поетапне здрібнення та сортування продуктів здрібнення з виділенням крупок та дунстів на крупоутворюючих системах, збагачення проміжних продуктів, розмел збагачених крупок з сортуванням продуктів розмелу, контроль та формування борошна за сортами, який відрізняється тим, що перед першою драною системою зерно попередньо здрібнюють із загальним вилученням 1-5 мас. %, здрібнене зерно направляють на першу драну систему із загальним вилученням на ній 35-40 мас. %, схід направляють на другу драну систему із загальним вилученням на ній відносно першої 32-37 мас. %, а схід з другої драної системи направляють на третю драну систему із загальним вилученням 10-12 мас. % відносно першої драної системи.
  • Документ
    Удосконалення технології крупоутворення сортового помелу пшениці
    (ОНАХТ, 2013) Давидов, Р. С.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02 – технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних і луб’яних культур. Дисертаційну роботу присвячено удосконаленню структури і режимів роботи різних варіантів побудови етапу крупоутворення. Обґрунтовано можливість інтенсифікації режимів роботи першої драної системи з 25...30 до 35...45 %, показано, застосування двостадійного здрібнення призводить до зменшення оборотності продуктів розмелу зерна в 1,3...1,4 рази, застосування попереднього лущення призводить до збільшення виходу крупної крупки на 7...8 %, використання попереднього здрібнення дозволяє зменшити зольність продуктів крупоутворення 0,04…0,06 %. Досліджені нові структури, а також класична структура з інтенсифікованими режимами призводять до зменшення на 5…7 % питомих енерговитрат на помел. Надані рекомендації стосовно орієнтовних виходів проміжних продуктів і борошна на етапі крупоутворення для інтенсифікованих режимів за класичної структури, а також для структур етапу крупоутворення з використанням попереднього і двостадійного подрібнення і попереднього лущення зерна у підготовчому відділенні. Встановлено, що найбільш перспективною є структура етапу крупоутворення з попереднім подрібненням зерна (переддраною системою), яка дозволяє при практично однакових значеннях виходу проміжних продуктів і загальних енерговитрат отримувати нижчу середньозважену зольність крупок і дунстів, що сприяє покращенню якості готової продукції і дозволяє збільшити вихід муки вищого сорту на 2...5 %. Дана технологія захищена патентом України № 48415 МПК B02 C9/04 і апробована у виробничих умовах.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок