Перегляд за Автор "Давиденко, Т. М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ32234 Спосіб підвищення кормової цінності зерна(2008) Єгоров, Б. В.; Давиденко, Т. М.Спосіб підвищення кормової цінності зерна, що включає підготовку зернових компонентів та дріжджування концентрованих кормів, який відрізняється тим, що дріжджовані концентровані корми змішують з цілим зерном у співвідношенні 25-35 % до 65-75 % відповідно, витримують протягом 1,5-2,0 годин, екструдують отриману суміш при відомих умовах, охолоджують та подрібнюють.
- Документ39718 Поживне середовище для вирощування хлібопекарських дріжджів(2019) Єгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Давиденко, Т. М.Поживне середовище для вирощування хлібопекарських дріжджів, що містить основу, сульфат амонію, однозаміщений фосфат калію, двозаміщений фосфат калію, сульфат магнію, хлорид натрію, хлорид кальцію, яке відрізняється тим, що як основу середовище містить гідролізат зерна пшениці, отриманий шляхом осолодження зерна.
- Документ40160 Поживне середовище для вирощування хлібопекарських дріжджів(2009) Єгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Давиденко, Т. М.Поживне середовище для вирощування хлібопекарських дріжджів, що містить основу, сульфат амонію, однозаміщений фосфат калію, двозаміщений фосфат калію, сульфат магнію, хлорид натрію, хлорид кальцію, яке відрізняється тим, що як основу середовище містить гідролізат зерна кукурудзи, отриманий шляхом осолодження зерна.
- ДокументУдосконалення технології підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів(Одес. нац. акад. харч. технологій, 2009) Давиденко, Т. М.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. Дисертаційну роботу присвячено удосконаленню технології підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів. Теоретично і експериментально обґрунтовано удосконалений спосіб підвищення кормової цінності зерна для годівлі сільськогосподарських тварин, який передбачає використання дріжджованого зерна пшениці, що зволожує зернову суміш перед екструдуванням без використання води, і дозволяє уникнути сушіння дріжджованого зерна та знизити питомі витрати електроенергії на виробництво повноцінних комбікормів для сільськогосподарських тварин. Вивчено особливості зміни кількості дріжджових клітин в процесі дріжджування, що впливає на накопичення протеїну, та досліджено накопичення волютину у дріжджових клітинах як джерела білкових сполук при дріжджуванні. Проведено зоотехнічну оцінку зерна підвищеної кормової цінності на базі ВАТ "Агрофірми Дністровська", с. Теплиця Арцизького району Одеської області.