Перегляд за Автор "ДУБРОВА, Наталія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕКСПЕРТИЗА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ШОКОЛАДУ ЧОРНОГО ТА АНАЛІЗ ЯКОСТІ ЙОГО СКЛАДНИКІВ(ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) ДУБРОВА, НаталіяДипломна робота присвячена експертизі технології виробництва шоколаду чорного та аналізу якості його складників В роботі проаналізували ринок кондитерского виробу: шоколаду чорного та його складників какао масла та какао терте яки реалізуються у торгових мережах міста Одеса. Проведений інформаційний пошук за літературними даними з питань хімічного складу сировини, яку поширено використовують у приготуванні шоколаду чорного, показав актуальність визначення якості його складників з метою виявлення продукції з вмістом замінників какао масла. Проаналізовано зразки какао масла, какао тертого та шоколаду чорного як вітчизняних так і закордонних виробників за ідентифікацію наявності в їх складі замінника какао масла. Визначено вміст фенолів, біологічна активність шоколаду чорного та його складників: масла какао та какао тертого. Розроблено НАССР план та проведена якісна оцінка та аналіз небезпечних чинників його виробництва шоколаду чорного.