Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Д`яконова, А. К."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Екологізація – сучасна тенденція розвитку готельного господарства міста одеси і області
    (2021) Д`яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Савенко, А. А.
  • Документ
    Сучасний стан і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні
    (2023) Д`яконова, А. К.; Халілова-Чуваєва, Ю. О.; Кравчук, Т. В.; Жовтяк, К. О.
    Розглянуто готельно-ресторанний бізнес як вагома складова економіки України, особлива увага приділена підвищенню якості послуг, впровадженню інформаційних технологій як умов підвищення конкурентоспроможності бізнесу.
  • Документ
    Технологія продуктів дієтичного харчування
    (2016) Салавеліс, А. Д.; Д`яконова, А. К.; Бурдо, А. К.
    У навчальному посібнику розглянуто технології виробництва продуктів харчування і страв із сировини тваринного і рослинного походження, їхня харчова і біологічна цінність, фізіологічний вплив на організм людини. Наведено характеристику традиційних і альтернативних видів харчування. Особлива увага приділена основам дієтичного і лікувально-профілактичного харчування. Розглянуто дієти, технології приготування дієтичних харчових продуктів і страв залежно від виду захворювання, трудової діяльності, а також зміни основного компонентного складу харчової сировини в процесі кулінарної обробки. Призначено для студентів вищих навчальних закладів, фахівців харчової промисловості, технології харчування, аспірантів, науковців.
  • Документ
    Шляхи вирішення проблеми шкільного харчування
    (2023) Д`яконова, А. К.; Грабченко, В. О.
    Розглянуто проблеми шкільного харчування, представлені вимоги МОЗ відносно калорійності, харчової і біологічної цінності для харчування дітей різних вікових груп в шкільних їдальнях.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок