Перегляд за Автор "Д`яконова, А. К."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкологізація – сучасна тенденція розвитку готельного господарства міста одеси і області(2021) Д`яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Савенко, А. А.
- ДокументТехнологія продуктів дієтичного харчування(2016) Салавеліс, А. Д.; Д`яконова, А. К.; Бурдо, А. К.У навчальному посібнику розглянуто технології виробництва продуктів харчування і страв із сировини тваринного і рослинного походження, їхня харчова і біологічна цінність, фізіологічний вплив на організм людини. Наведено характеристику традиційних і альтернативних видів харчування. Особлива увага приділена основам дієтичного і лікувально-профілактичного харчування. Розглянуто дієти, технології приготування дієтичних харчових продуктів і страв залежно від виду захворювання, трудової діяльності, а також зміни основного компонентного складу харчової сировини в процесі кулінарної обробки. Призначено для студентів вищих навчальних закладів, фахівців харчової промисловості, технології харчування, аспірантів, науковців.