Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гілко Анастасія Вадимівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт розвитку пункту харчування для гастроенторологічного відділення госпіталю шляхом впровадження спеціалізованих виробів та страв
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Гілко Анастасія Вадимівна
    Проект розвитку пункту харчування для гастроентерологічного відділенн госпіталю шляхом впровадження спеціалізованих виробів та страв"" Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: Вступ, у якому розглянути особливості організації харчування хворих військо службовців у гастроентерологічному відділенні госпіталю згідно існуючих норм харчування,сучасних тенденції , рекомендацій МОЗ та МО з цього питання, мета наукової та технологічної частини даної кваліфікаційної роботи е впровадження спеціалізованих виробів та страв. Науковий розділ спрямовано на впровадження спеціалізованих виробів та страв у харчуванні хворих військо службовців, скадання спеціалізованого дієтичного меню та спеціалізованих рідких сумішів до ентерального харчування у гастроентерологічному відділенні війського госпіталю. Технологічний розділ включає розробку виробничої програми закладу й цехів, розробку схеми виробничого процесу, обґрунтування складу приміщень, проектування складського господарства, заготівельних і доготівельних цехів, торговельних, адміністративно-побутових і допоміжних приміщень, розрахунок устаткування. Представлена організація виробництва, контроль якості, організація обслуговування,санітарно-гігієнічне забезпечення, рекламне забезпечення діяльності закладу ,об’ємно-планувальне рішення закладу. Безпека праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва. Економічна ефективність і інвестиційна привабливість проекту визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності закладу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок