Перегляд за Автор "Гушпіт, Л. О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЛокальні продукти Одещини(2018) Ткачук, О. В.; Гушпіт, Л. О.Неабиякий інтерес в гастрономічному туризмі становить Одеса як найпотужніший культурно-історичний, економічний та туристичний центр Півдня України. Гастрономічний туризм Одещини тісно пов`язаний з використанням локальних продуктів. В Одесі є багато різнопланових закладів, які пропонують гастрономічні вишукування і хороший сервіс. Стратегією деяких відомих ресторанів є використання локальних та сезонних продуктів. Принцип сезонності, що лежить в основі локаворства, дає можливість відмовитись від вживання ненатуральних продуктів, які були вирощені за технологіями генної інженерії.
- ДокументМіні-пекарні як один з елементів готельно-ресторанного бізнесу(2018) Кожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Гушпіт, Л. О.Зростання попиту на елітні хлібні продукти надає значно ширші перспективи малим підприємствам, оскільки вони є набагато мобільнішими і легко пристосовуються до потреб ринку.
- ДокументПроблеми здорового харчування в закладах ресторанного господарства(2018) Гушпіт, Л. О.; Ткачук, О. В.В останні десятиліття увагу дослідників все більше привертає проблема здорового харчування в закладах ресторанного господарства. На основі проведеного аналізу літературних джерел слід відзначити, що в сучасній концепції харчування існує проблема недостатнього вмісту мікро- та макронутрієнтів в продуктах і тому, як наслідок, виникає загроза виникнення багатьох «хвороб цивілізації», пов’язаних з імунодефіцитним станом організму.
- ДокументРоль інноваційних технологій в ресторанному бізнесі(2018) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Пацела, О. А.; Гушпіт, Л. О.Необхідно визначити роль інноваційних технологій у ресторанному бізнесі та дослідити теоретичні науково обґрунтовані аспекти впровадження новітніх ресторанних технологій.