Перегляд за Автор "Гушпіт, Л. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроблеми здорового харчування в закладах ресторанного господарства(2018) Гушпіт, Л. О.; Ткачук, О. В.В останні десятиліття увагу дослідників все більше привертає проблема здорового харчування в закладах ресторанного господарства. На основі проведеного аналізу літературних джерел слід відзначити, що в сучасній концепції харчування існує проблема недостатнього вмісту мікро- та макронутрієнтів в продуктах і тому, як наслідок, виникає загроза виникнення багатьох «хвороб цивілізації», пов’язаних з імунодефіцитним станом організму.
- ДокументРоль інноваційних технологій в ресторанному бізнесі(2018) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Пацела, О. А.; Гушпіт, Л. О.Необхідно визначити роль інноваційних технологій у ресторанному бізнесі та дослідити теоретичні науково обґрунтовані аспекти впровадження новітніх ресторанних технологій.