Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гушпіт, Л. О."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Локальні продукти Одещини
    (2018) Ткачук, О. В.; Гушпіт, Л. О.
    Неабиякий інтерес в гастрономічному туризмі становить Одеса як найпотужніший культурно-історичний, економічний та туристичний центр Півдня України. Гастрономічний туризм Одещини тісно пов`язаний з використанням локальних продуктів. В Одесі є багато різнопланових закладів, які пропонують гастрономічні вишукування і хороший сервіс. Стратегією деяких відомих ресторанів є використання локальних та сезонних продуктів. Принцип сезонності, що лежить в основі локаворства, дає можливість відмовитись від вживання ненатуральних продуктів, які були вирощені за технологіями генної інженерії.
  • Документ
    Міні-пекарні як один з елементів готельно-ресторанного бізнесу
    (2018) Кожевнікова, В. О.; Ткачук, О. В.; Гушпіт, Л. О.
    Зростання попиту на елітні хлібні продукти надає значно ширші перспективи малим підприємствам, оскільки вони є набагато мобільнішими і легко пристосовуються до потреб ринку.
  • Документ
    Проблеми здорового харчування в закладах ресторанного господарства
    (2018) Гушпіт, Л. О.; Ткачук, О. В.
    В останні десятиліття увагу дослідників все більше привертає проблема здорового харчування в закладах ресторанного господарства. На основі проведеного аналізу літературних джерел слід відзначити, що в сучасній концепції харчування існує проблема недостатнього вмісту мікро- та макронутрієнтів в продуктах і тому, як наслідок, виникає загроза виникнення багатьох «хвороб цивілізації», пов’язаних з імунодефіцитним станом організму.
  • Документ
    Роль інноваційних технологій в ресторанному бізнесі
    (2018) Д’яконова, А. К.; Тітомир, Л. А.; Пацела, О. А.; Гушпіт, Л. О.
    Необхідно визначити роль інноваційних технологій у ресторанному бізнесі та дослідити теоретичні науково обґрунтовані аспекти впровадження новітніх ресторанних технологій.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок