Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гуцало Катерина"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Впровадження технології макаронних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон на підприємстві в м. Білгород-Дністровський Одеської області
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2024) Гуцало Катерина
    Кваліфікаційна робота магістра, метою якої є обґрунтування доцільності впровадження на підприємстві макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами, містить: Вступ, в якому розглянуто основні завдання та напрямки розвитку макаронної галузі, обґрунтована актуальність даної кваліфікаційної роботи. Науково-дослідна частина, яка містить огляд літератури щодо досвіду науковців при вирішенні поставленої в роботі проблеми; об’єкти та предмет досліджень; методи досліджень; результати дослідження показників якості використаної сировини, впливу борошна зі шротів насіння маку, насіння гарбуза, плодів шипшини, порошку з яблучних вичавок на властивості макаронних напівфабрикатів, процес сушіння, якість, варильні властивості виробів та їх аналіз, харчову цінність продукції; рекомендовані технологічні параметри і масові частки різних джерел харчових волокон залежно від їх виду. Розділ техніко-економічного обґрунтування, де показано доцільність розробки і впровадження розроблених виробів на макаронному підприємстві. Технологічну частину, в якій наведено обґрунтування асортименту, рецептури і показники якості продукції, визначення добової виробничої потужності підприємства, підбір і розрахунок технологічного обладнання, розрахунок виробничих рецептур, витрат сировини, пакувальних матеріалів і тари, складів, опис технологічних схем виробництва, об’ємно-планувальні рішення та компонування обладнання, технохімічний контроль виробництва. Охорону праці, в якій наведено аналіз потенційно небезпечних виробничих факторів та організаційні заходи щодо поліпшення безпеки праці, охорону навколишнього середовища, яка буде гарантувати безпеку підприємства з позицій екології. Економічну ефективність та інвестиційну привабливість роботи за відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат на впровадження запропонованого асортименту на макаронному підприємстві. Кваліфікаційна робота містить: Текстової частини – 106 сторінок Таблиць – 30 Рисунків – 11 Використаних джерел – 54 Додатків –2 Графічних аркушів – 6 аркушів, формат А1.
  • Документ
    Проєктування потокової лінії з виробництва різних типів макаронних виробів на підприємстві малої потужності в м. Ізмаїл Одеської області
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Гуцало Катерина
    Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена проєктуванню потокової лінії з виробництва різних типів макаронних виробів на підприємстві малої потужності в м. Ізмаїл Одеської області. Виробництво обраного асортименту макаронних виробів (вермішелі тонкої довгої, фузілі з пюре зі шпинату, гнізд яєчних) заплановане на сучасному макаронному обладнанні фірми Storci - компактній, універсальній лінії Omnia, комплектування якої надає можливість випускати широкий асортимент продукції високої якості на невеликих виробничих площах. Кваліфікаційна робота має такі розділи: Вступ, в якому розглянуто основні завдання та напрямки розвитку макаронної галузі в цілому. Стан проблеми і перспективи її вирішення, у якому дана характеристика об'єкту, літературний і патентний огляд за тематикою кваліфікаційної роботи, мета і завдання роботи. Техніко-економічне обґрунтування, де проведено маркетингові дослідження, оцінка цільового ринку, на якому макаронне виробництво планує реалізувати свою продукцію, аналіз конкурентного середовища у м. Ізмаїл, визначено перспективну потужність макаронного виробництва, асортимент макаронних виробів. Технологічну частину, в якій наведені рецептури обраного асортименту та технологічна характеристика сировини, приведено розрахунок виробничих рецептур, витрат борошна, води та додаткової сировини, допоміжних матеріалів і тари, площі складів, підбір і розрахунок технологічного обладнання, опис технологічних схем виробництва, технохімічний контроль виробництва для забезпечення якості макаронних виробів. Енергетичне та матеріально-ресурсне забезпечення, де визначено енерго- забезпечення підприємств галузі (тепло-, холодо-, електропостачання), приведено водопостачання, каналізації та обсяг електроспоживання. Архітектурно-будівельну частину, яка містить опис генерального плану забудови території, архітектурних та об’ємно-планувальних рішень, опис компонування обладнання. Охорона праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва і складається з опису небезпечних та шкідливих виробничих факторів, а нормування чинників, що впливають на комфортні та безпечні умови праці, виявлення джерел виробничого шуму і вібрації, виділення і нормування показників освітлення робочої зони, електробезпеки при реалізації технології, пожежної безпеки, шляхів евакуації. Охорона навколишнього середовища, де висвітлені заходи підвищення екологічної безпеки та рекомендації щодо зниження негативного впливу роботи підприємства на навколишнє середовище. Розрахунок економічної ефективності проєкту, в якому визначені показники виробничо-господарської діяльності макаронного підприємства та термін окупності інвестиційних витрат на його будівництво. Кваліфікаційна робота містить: Текстової частини - 100 с, Таблиць - 30. Графічних аркушів - 5, формат А1

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок