Перегляд за Автор "Гурський, А. П."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ44926 Спосіб автоматичного керування процесом варіння ковбас у термокамері(2009) Левінський, В. М.; Гурський, А. П.Спосіб автоматичного керування процесом варіння ковбас у термокамері, що включає вимірювання і підтримку температури на заданому значенні шляхом зміни витрат енергоносія, регулювання і підтримку відносної вологості на заданому значенні шляхом зміни витрат води на зволоження, який відрізняється тим, що як енергоносій використовують газ, корегування температури в камері здійснюють витратами газу, задане значення для якої визначається за рахунок регулювання температури контрольного батона, а регулювання відносної вологості повітря коректують введенням в контур регулювання передавальної функції коректуючого зв'язку, який сприяє незалежності власного руху системи автоматичного регулювання від запізнювання об'єкта керування, підтримку регульованих змінних - температури і відносної вологості повітря - в межах, заданих технологічним регламентом.