Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гуржина Вікторія Олексіївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    АНАЛІЗ РИНКУ ТА ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЯКОСТІ КЕТЧУПІВ ТОМАТНИХ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В РОЗДРІБНІЙ ТОРГІВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ М.ОДЕСА
    (ОНТУ, кафедра товарознавства та митної справи, 2025) Гуржина Вікторія Олексіївна
    Метою роботи є аналіз ринку та порівняльна оцінка якості кетчупів томатних, що реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м.Одеса з подальшою оптимізацією технологічної схеми виробництва томатного кетчупу. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є кетчупи томатні, що реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м.Одеса. Предметом дослідження є споживчі властивості кетчупів томатних. Завданням роботи передбачено вивчити особливості ринку кетчупів томатних; розглянути асортимент кетчупів томатних і проблеми фальсифікаці; навести виробничі фактори, що формують якість кетчупів томатних; охарактеризувати технологію виготовлення кетчупів томатних; охарактеризувати асортимент кетчупів томатних, що реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м.Одеса; здійснити оцінку якості кетчупів томатних, що реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м.Одеса; обґрунтувати доцільність бізнес-плану з випуску кетчупу томатного за вдосконаленою рецептурою; надати ресурсне планування випуску нового виду продукції; оцінити бізнес-план впровадження нового продукту За результатами роботи сформульовано висновки стосовно доцільності реалізації проекту з виробництва нового продукту підприємством. Для розширення асортименту продукції було запропоновано випуск нового продукту – кетчупу з томатного пюре з медом та імбиром Отримані результати рекомендовані до використання в роботі підприємства з метою вдосконалення його діяльності.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок