Перегляд за Автор "Гураль, Л.С."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВажливість хімічної компетенції в підготовці магістрів у галузі оздоровчих та лікувально-профілактичних продуктів харчування(2015) Гураль, Л.С.; Капустян, А.І.; Черно, Н.К.Сучасні вимоги до елітних фахівців різні за рівнем і профілем. При цьому перевага надається професійній компетентності та конкурентноздатності спеціаліста. Тому важливими є інноваційні, диференційовані та водночас ефективні підходи до технології навчання. Одним з критеріїв відповідно до професійної діяльності є хімічно-технологічна підготовка магістрів харчового профілю.
- ДокументДисципліна «Експертиза наркотичних, отруйно- та вибуховонебезпечних речовин» у структурі підготовки фахівців-митників(2009) Денісюк, Н.О.; Гураль, Л.С.
- ДокументНатуральні соки, збагачені стабілізованими гуміарабіком антоціанами винограду(2015) Гураль, Л.С.Мета роботи - отримання неосвітленого яблучного соку з включенням антоціанів винограду, стабілізованих гуміарабіком.
- ДокументНетрадиційні завдання для самостійної роботи студентів як засіб формування професійних якостей майбутніх фахівців-технологів(2013) Гураль, Л.С.; Капустян, А.І.Сучасна концепція вищої освіти передбачає формування у студентів уміння самостійно, свідомо та відповідально навчатися. Для цього у вищих навчальних закладах створюються необхідні умови щодо набуття студентами дослідницьких умінь, здатності до саморозвитку як під час навчання, так і в подальшій професійній діяльності. Ефективне вирішення цього завдання полягає у вдосконалені підходів щодо підготовки майбутніх фахівців, зокрема, осмислення сутності самостійної роботи студентів.
- ДокументОсобливості адаптації студентів-технологів ОКР «Бакалавр» першого року навчання до самостійної навчальної роботи з органічної хімії(2016) Гураль, Л.С.; Капустян, А.І.; Черно, Н.К.Підвищення якості вищої освіти є однією з актуальних проблем для освітніх систем світу. В Україні сучасна вища освіта орієнтована на європейські освітні процеси, зокрема на розширення спектру компетентно-орієнтованих навчальних дисциплін і, як наслідок, збільшення обсягів самостійної роботи студентів.
- ДокументУдосконалення системи оцінювання самостійної роботи студентів заочної форми навчання на засадах кредитно-модульної системи(2014) Капустян, А.І.; Гураль, Л.С.В даній роботі розглядається удосконалення системи оцінювання самостійної роботи студентів заочної форми навчання на засадах кредитно-модульної системи.
- ДокументХарактеристика та застосування гуміарабіку у виробництві дієтичних добавок і функціональних продуктів харчування(2015) Черно, Н.К.; Гураль, Л.С.; Куріленко, А.П.Популярним у харчовій і фармацевтичній промисловості інгредієнтом є гуміарабік (аравійська камедь). Цей біополімер не розщеплюється травними ферментами, у зв’язку з чим використовується як безпечне джерело розчинних харчових волокон та є ефективним пробіотиком.