Перегляд за Автор "Гуляєва, А. Ю."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка сиркового десерту на основі біфідо-сиру кисломолочного з додаванням насіння чіа(2022) Гуляєва, А. Ю.Десерти, взяті до розроблення – це функціональні харчові продукти, які не лише задовольняють потребу людини у мікро- і макронутрієнтах, а й володіють пробіотичними та лікувальними властивостями.
- ДокументІнноваційна технологія переробки молока у комбіновані біфідо-десерти(2022) Гуляєва, А. Ю.; Ткаченко, Н. А.Введення до розробленого комбінованого біфідо-десерту плодових або ягідних наповнювачів без цукру дасть можливість створити лінійку білкових продуктів для «здорового» харчування для всіх категорій населення, починаючи від дітей і дорослих, і закінчуючи професійними спортсменами.