Перегляд за Автор "Гуляєв, Костянтин"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології червоних столових вин за рахунок інтенсифікації процесу бродіння(ОНТУ, кафедра технологія вина та сенсорного аналізу, 2022) Гуляєв, КостянтинКваліфікаційна робота магістра присвячена підвищенню якості червоних столових виноматеріалів. В умовах ПрАТ «Одесавинпром», с. Розівка Одеської обл. було досліджено процес бродіння м’язги сорту Сапераві в 4 варіаціях з використанням активатора бродіння для дріжджової розводки АСД Go-Ferm, підкормки Fermeid-E і таніну Enartis Tan Red Fruit для всіх варіантів, але 3 з них бродили на АСД Канадської компанії Lallemand Animal Nutrition: Uvaferm BDX, Uvaferm HPS та Lalvin D254, а один – на «диких» дріжджах. Вибрані АСД забезпечують отримання червоних столових виноматеріалів високої якості. В результаті роботи були отримані 4 експериментальних зразки виноматеріалів і проведена їх якісна оцінка: досліджені фізико-хімічні та органолептичні показники.