Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гуляєв, Костянтин"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології червоних столових вин за рахунок інтенсифікації процесу бродіння
    (ОНТУ, кафедра технологія вина та сенсорного аналізу, 2022) Гуляєв, Костянтин
    Кваліфікаційна робота магістра присвячена підвищенню якості червоних столових виноматеріалів. В умовах ПрАТ «Одесавинпром», с. Розівка Одеської обл. було досліджено процес бродіння м’язги сорту Сапераві в 4 варіаціях з використанням активатора бродіння для дріжджової розводки АСД Go-Ferm, підкормки Fermeid-E і таніну Enartis Tan Red Fruit для всіх варіантів, але 3 з них бродили на АСД Канадської компанії Lallemand Animal Nutrition: Uvaferm BDX, Uvaferm HPS та Lalvin D254, а один – на «диких» дріжджах. Вибрані АСД забезпечують отримання червоних столових виноматеріалів високої якості. В результаті роботи були отримані 4 експериментальних зразки виноматеріалів і проведена їх якісна оцінка: досліджені фізико-хімічні та органолептичні показники.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок