Перегляд за Автор "Гузей, А. І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ87315 Спосіб автоматичного регулювання температурно-вологісного режиму в процесі термічної обробки ковбасних виробів(2014) Муратов, В. Г.; Гузей, А. І.Спосіб автоматичного регулювання температурно-вологого режиму в процесі термічної обробки ковбасних виробів, що передбачає вимірювання і регулювання температури пароповітряної суміші в робочій зоні камери, а також в центрі ковбасного батона шляхом зміни потужності електричного нагрівача, вимірювання і регулювання відносної вологості в робочій зоні камери шляхом зміни витрат гріючої пари на зволоження, який відрізняється тим, що потужність електричного нагрівача коректують пропорційно відхиленню поточного значення температури ковбасного батона від заданого.