Перегляд за Автор "Гудз, С. А."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ36234 Спосіб приготування консервованої цукрової кукурудзи(2008) Верхівкер, Я. Г.; Гудз, С. А.Спосіб приготування консервованої цукрової кукурудзи, що включає підготовку качанів, інспекцію, бланшування, охолодження, зрізання зерен з качанів, промивання зерен холодною водою, фасування в тару, додавання заливки, закупорювання і стерилізацію, який відрізняється тим, що фасовані зерна кукурудзи заливають банановою заливкою, яка містить банановий концентрат і воду при їх масовому співвідношенні 1:4 відповідно, або ананасовою заливкою, яка містить ананасовий концентрат і воду при їх масовому співвідношенні 1:4 відповідно, або ананасовим нектаром, який містить концентрат ананаса, цукор і воду при їх масовому співвідношенні, рівному 1,7:1:14, або банановим нектаром, який містить банановий концентрат, цукор і воду при їх масовому співвідношенні, рівному 4,5:1:18, або томатною заливкою, яка містить томатний сік при масовому співвідношенні, рівному 1:1.