Перегляд за Автор "Гудз, І. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументТехнологія морозива(2010) Бартковський, І. І.; Поліщук, Г. Є.; Шарахматова, Т. Є.; Гудз, І. С.У навчальному посібнику наведено вітчизняну класифікацію морозива, вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази, обґрунтовано технологічні режими основних технологічних операцій, викладено особливості виготовлення окремих видів морозива із застосуванням сучасного обладнання, основні методи визначення якості морозива та розрахунки рецептур. Для студентів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості.