Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Громова, Марина Олександрівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розроблення процедур контролю й управління якістю та безпечністю макаронів «Спіральки» ТМ «Чумак» у процесі їх виробництва
    (ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Громова, Марина Олександрівна
    У дипломному проекті надано характеристику підприємства ПpАТ «Чумак»: наведено його історію становлення ті розвитку, структуру та управлінський апарат, охарактеризовано сировинну зону та наведено асортимент продукції, яку випускають заводи компанії. Проведено аналіз технології виробництва макаронних виробів «Спіральки» ТМ «Чумак», наведено технологічну схему та схему апаратурно-транспортного обладнання. Надано характеристику, вимоги до якості та безпечності, методи контролю сировини і допоміжних матеріалів, які застосовуються у виробництві макаронів спіральки. Запропоновано схему технохімічного контролю технологічного процесу їх виробництва. Для готової продукції наведено вимоги до якості та безпечності, методи контролю показників якості та безпечності, вказано дефекти і способи можливої фальсифікації, методи їх виявлення та способи попередження. Розроблено процедури контролю й управління якістю та безпечністю макаронних виробів «Спіральки» у процесі їх виробництва. Проведено ідентифікацію, моніторинг і контроль потенційних небезпек в певних критичних точках промислового циклу. В результаті аналізу можливих ризиків розроблено перелік необхідних профілактичних заходів, регулюючих впливів, а також план моніторингових перевірок санітарного стану об'єкту на відповідність принципам НАССР і визначення ефективності роботи даної системи. Запропоновано заходи з охорони праці та охорони навколишнього середовища на макаронному підприємстві.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок