Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Грищук, Ю. В."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    118202 Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту «Сонячний»
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Грищук, Ю. В.; Щербатюк, С. І.; Царенко, К. С.
    Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту, що передбачає просіювання кукурудзяної крупи, змішування її з сіллю, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу додатково змішують з розмеленим насінням льону і сумішшю прянощів.
  • Документ
    119787 Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту «Сезам»
    (2017) Валевська, Л. О.; Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.; Грищук, Ю. В.; Соколовська, О. Г.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить розмелене насіння кунжуту, рисову і вівсяну крупи і суміш прянощів.
  • Документ
    Збагачення сухих сніданків насінням кунжуту
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Грищук, Ю. В.; Коренман, М. І.
    В статті наведено доцільність використання насіння кунжуту при отриманні сухих сніданків. Представлено оцінку якості збагачених виробів за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Показано, що введення до складу сухих сніданків насіння кунжуту дозволить розширити асортимент даних виробів та отримати продукт, який має високі органолептичні показники, підвищену харчову та біологічну цінність за рахунок амінокислот, мінеральних речовин, вітамінів, білка, жирів, вуглеводів і клітковини.
  • Документ
    Проблеми та перспективи післязбиральної обробки насіння льону олійного
    (2017) Грищук, Ю. В.
    Мета дослідження: поліпшення якості, мінімізація енерговитрат та збільшення тривалості безпечного і екологічного зберігання зерна сучасних сортів льону.
  • Документ
    Інтенсивність дихання насіння льону – важливий фактор його зберігання
    (2018) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Грищук, Ю. В.; Орлова, С. С.
    Проведено дослідження, метою якого є поліпшення якості, мінімізація енерговитрат і збільшення тривалості, безпечного і екологічного зберігання зерна сучасних сортів льону олійного шляхом визначення інтенсивності їх дихання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок