Перегляд за Автор "Грисенко Володимир"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції розвитку ресторану «Мангаліка» в м. Яремче Івано-Франківської області (оновлення меню)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Грисенко ВолодимирРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану «Мангаліка» в м. Яремче Івано-Франківської області. Ресторан «Мангаліка» пропонує гостям страви європейської кухні. Додаткові послуги включають надання сніданків, бізнес-ланчів та організацію бенкетів. Сьогодні заклад вимагає нововведень. У відповідь на попит споживачів запропоновано створення нового меню, оновлення інтер’єру залу та встановлення сучас-ного технологічного обладнання. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту