Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гриб Ірина"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт харчоконцентратного підприємства в м. Арциз по випуску продукції профілактичного харчування
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Гриб Ірина
    Сутність запропонованих технологій продукції профілактичного харчування полягає у впровадженні сучасних комплексно-механізованих ліній виробництва омлету Дієтичного, десерту Цикорного та мусу Яблучного. В роботі наведені розрахунки по технології виготовлення даних виробів, обгрунтовано вибір процесів та режимів виробництва.
  • Документ
    Розширення асортименту харчоконцентратів солодких страв та надання їм профілактичних властивостей у цеху м. Саврань Одеської області
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2024) Гриб Ірина
    Кваліфікаційна робота магістра, метою якої є обґрунтування доцільності впровадження лінійки харчоконцентратів солодких страв, зокрема з заміною яблучного порошку у мусі «Яблучному» на порошки асаї та лукуми, складається з таких розділів: Вступ, у якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку галузі харчоконцетратного виробництва, актуальність даної кваліфікаційної роботи. Дослідна частина, яка містить огляд літератури щодо досвіду науковців при вирішенні поставленої в роботі проблеми; об’єкти та предмет досліджень; методи досліджень; результати дослідження технологічних властивостей сировини, якість виробів та їх аналіз, рецептуру і технологічні параметри приготування розробленого виробу. Розділ техніко-економічного обґрунтування, де показано доцільність розробки і введення нової технології виробництва харчоконцентратів. Технологічну частину, в якій наведено обґрунтування асортименту, рецептури і показники якості продукції, визначення добової виробничої потужності підприємства, розрахунок загальних витрат сировини, виробничих рецептур, підбір і розрахунок технологічного обладнання основних відділень підприємства, розрахунок площі складів сировини, пакувальних матеріалів і тари, готових виробів, опис технологічних схем виробництва, об’ємно-планувальні рішення та компонування обладнання, технохімічний контроль виробництва. Охорону праці, в якій наведено аналіз потенційно небезпечних виробни-чих факторів та організаційні заходи щодо поліпшення безпеки праці, охорону навколишнього середовища, яка буде гарантувати безпеку підприємства з позицій екології. Економічну ефективність та інвестиційну привабливість роботи за відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат на впровадження нового асортименту на харчоконцентратному підприємстві.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок