Перегляд за Автор "Горобець, О. М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБезпечність використання продуктів переробки хеномелесу в технології продуктів харчування(2017) Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Левченко, Ю. В.Вимоги до безпеки харчових продуктів у сучасному світі постійно зростають, тому для підтвердження їх безпечності широко застосовують біологічні методи, що включають біосенсорні технології та біотестування.
- ДокументВикористання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів(2016) Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.Метою роботи є проведення дослідження з використанням стандартних методів аналізу. Контроль якості готових виробів за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
- ДокументВикористання хеномелесу при виробництві борошняних виробів з дріжджового тіста(2015) Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.Досліджували вплив продуктів переробки хеномелесу на газоутворювальну здатність борошна і встановили, що в дослідних зразках, де використовували продукти переробки хеномелесу газоутворювальна здатність зросла на 25-30 %.