Перегляд за Автор "Горзей, О. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання ди- і моносахаридів при виробництві фруктової начинки для маффінів(2017) Горзей, О. В.Метою роботи було визначення впливу дисахаридів (сахарози, лактулози) і моносахариду (фруктози) на структурно-механічні та органолептичні властивості абрикосової начинки, яку доцільно використовувати для маффінів функціонального призначення.
- ДокументРеологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінів(2016) Дорохович, А. М.; Горзей, О. В.Метою наших досліджень було розроблення фруктової начинки для маффінів на основі абрикосового пюре, для всіх груп населення, в тому числі і для хворих на цукровий діабет. Замінником цукру білого кристалічного було обрано моносахарид фруктозу.