Перегляд за Автор "Головатюк А. Ю."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДоцільність впровадження страв здорового харчування в заклади ресторанного господарства м. Одеси(2022) Скляр В. Ю.; Головатюк А. Ю.У наш час прослідковується тенденція ретельного відбору, за якістю свого харчування, серед відвідувачів закладів ресторанного господарства, тому розробка меню здорового харчування є дуже актуальною проблемою і можливістю привернути увагу туристів до свого закладу. Просування закладів з напрямком в концепції здорового харчування саме в Україні є досить перспективним варіантом. На даний момент прослідковується статистика зростання інфекційних, серцево-судинних захворювань, захворювань алергічного характеру, ожиріння та багатьох інших захворювань, регулювання процесу протікання яких можна за допомогою коригування раціону харчування. Розглянуто головні переваги таких закладів, принципи складання меню, технології приготування їжі, концепції закладів здорового харчування.
- ДокументОсобливості впровадження концепції zero waste в закладах ресторанного господарства(2022) Головатюк А. Ю.; Ряшко Г. М.Відзначимо, що екотренди – це популярний напрямок ресторанного ринку. Клієнти закладів ресторанного бізнесу стали надавати більшої уваги питанню екологічності, підтримуючи ідею концепції законів природи Барі Коммонера «Не нашкодь» та «Природа знає краще». Сьогодні ресторани намагаються максимально використовувати можливості кожного продукту, працюючи за принципами zero waste, а саме: в ресторанах підтриму ють ідею сортування сміття, там компостують органічні відходи, намагаються викори стовувати технології максимального використання туші тварини (разом із нутрощами) та вживання некондиційних фруктів та овочів.