Перегляд за Автор "Глоба, Владислава"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка технологіі морозива з підвищеним вмістом білків(ОНАХТ, кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, 2021) Глоба, ВладиславаОбгрунтовано підбір сировини для морозива; розроблено науково-обгрунтовані рецептури морозива з підвищеним вмістом білків на основі кисломолочного сиру, маслянка та рослинних компонентів, зокрема яблучно-бананового пюре, інсуліну та фруктово-овочевих порошків (ананасового, бурякового); отримані експериментальні дані хімічного складу розроблених сумішей морозива; розроблено технологію і технологічну схему виробництва морозива з підвищеним вмістом білків; обгрунтовані технологічні режими виробництва та зберігання морозива