Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Глоба, Владислава"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка технологіі морозива з підвищеним вмістом білків
    (ОНАХТ, кафедра технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, 2021) Глоба, Владислава
    Обгрунтовано підбір сировини для морозива; розроблено науково-обгрунтовані рецептури морозива з підвищеним вмістом білків на основі кисломолочного сиру, маслянка та рослинних компонентів, зокрема яблучно-бананового пюре, інсуліну та фруктово-овочевих порошків (ананасового, бурякового); отримані експериментальні дані хімічного складу розроблених сумішей морозива; розроблено технологію і технологічну схему виробництва морозива з підвищеним вмістом білків; обгрунтовані технологічні режими виробництва та зберігання морозива

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок