Перегляд за Автор "Гержова, А. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ44161 Спосіб виробництва консервів «Яблука у яблучному соку»(2009) Верхівкер, Я. Г.; Гержова, А. В.Спосіб виробництва консервів, що передбачає підготовку яблук, фасування в скляну тару, закупорювання і стерилізацію, який відрізняється тим, що шматочки яблук бланшують 2-3 хвилини у 0,1-0,3 %-му розчині лимонної кислоти, охолоджують під проточною водою, потім заливають 1±0,2 %-м розчином хлористого кальцію, витримують протягом 20-25 годин при температурі 15-20 °С, після чого розчин зливають, яблука промивають, фасують у банки та заливають яблучним соком, підігрітим до 80-85 °С.