Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гержик Олександр"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології переробки нових сортів голозерних культур у круп’яні продукти
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Гержик Олександр
    Тема роботи «Удосконалення технології переробки нових сортів голозерних культур у круп’яні продукти». Розроблена технологічна схема та здійснено будівництво круп’яного заводу продуктивністю 90 т/добу для переробки зерна пшениці та голозерного ячменю. Переробка передбачається у два етапи: очищення зерна та його переробка в крупу. Очищення зерна проводиться за традиційною схемою. Лущення пшениці та ячменю проводять за допомогою лущильно шліфувальної машини типу А1-ЗШН. Суміш продуктів лущення спрямовують у повітряні сепараторах для вилучення борошенця. Після вилучення борошенця у круп’яному розсійнику вилучають дрібні частинки подрібненого ядра і борошенці, для цього застосовують сита з прямокутними отворами 2,1х20 мм. Отримане ціле шліфоване ядро пшениці або ячменю для завершальної обробки спрямовують на полірування у полірувальну машину Yasar SPM-4500. Суміш продуктів полірування провіюють крізь дві послідовні системи повітряних сепараторів. Отримане таким чином шліфоване ядро пшениці або ячменю спрямовують на зважування та у бункери для готової продукції або на фасування. Характеристика роботи. Дипломний проект складається з розрахунково-пояснювальної записки, що включає в себе вступ, зміст, 5 розділів, висновки, списку використаної літератури у кількості 92 сторінок та 9 листів графічного матеріалу: технологічна схема, кількісний баланс помелу, плани поверхів, поперечні та повздовжні перерізи. В процесі роботи проведено техніко-економічне обґрунтування будівництва та визначені основні техніко-економічні показники.
  • Документ
    Управління проєктом переробки нових сортів волозерних культур у круп’яні продукти
    (ОНТУ, кафедра Управління бізнесом, 2023) Гержик Олександр
    Метою роботи є проведення аналізу ринку зерна і борошна та обґрунтування перспектив розвитку зернового сектора України через інвестиційну привабливість проєкту будівництва зернопереробного підприємства. Об’єктом аналізу та дослідження є економічні відносини між суб’єктами зернового господарства, зокрема структур з переробки зерна, виробництва та реалізації борошна і круп. Завданнями роботи передбачено: − аналіз тенденцій ринку зерна і продуктів зернопереробки; − дослідження експортної політики України на ринку зерна та продуктів його переробки; − проведення стратегічного аналізу та обгрунтування інвестиційної привабливості проєкту будівництва підприємства з виробництва круп у м. Ізмаіл Одеської області. В якості предмету дослідження обрано теоретичні та практичні аспекти розвитку ринку зерна і продуктів його переробки, обґрунтування інвестиційної привабливості зернопереробних підприємств. За результатами роботи сформульовано висновки щодо економічного стану ринку зерна і продуктів його переробки та визначено доцільність нарощування потужностей з переробки зерна в Одеській області. Отримані результати можуть бути використанні для проєктування будівництва зернопереробних підприємств.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок