Перегляд за Автор "Гержик Олександр"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології переробки нових сортів голозерних культур у круп’яні продукти(ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Гержик ОлександрТема роботи «Удосконалення технології переробки нових сортів голозерних культур у круп’яні продукти». Розроблена технологічна схема та здійснено будівництво круп’яного заводу продуктивністю 90 т/добу для переробки зерна пшениці та голозерного ячменю. Переробка передбачається у два етапи: очищення зерна та його переробка в крупу. Очищення зерна проводиться за традиційною схемою. Лущення пшениці та ячменю проводять за допомогою лущильно шліфувальної машини типу А1-ЗШН. Суміш продуктів лущення спрямовують у повітряні сепараторах для вилучення борошенця. Після вилучення борошенця у круп’яному розсійнику вилучають дрібні частинки подрібненого ядра і борошенці, для цього застосовують сита з прямокутними отворами 2,1х20 мм. Отримане ціле шліфоване ядро пшениці або ячменю для завершальної обробки спрямовують на полірування у полірувальну машину Yasar SPM-4500. Суміш продуктів полірування провіюють крізь дві послідовні системи повітряних сепараторів. Отримане таким чином шліфоване ядро пшениці або ячменю спрямовують на зважування та у бункери для готової продукції або на фасування. Характеристика роботи. Дипломний проект складається з розрахунково-пояснювальної записки, що включає в себе вступ, зміст, 5 розділів, висновки, списку використаної літератури у кількості 92 сторінок та 9 листів графічного матеріалу: технологічна схема, кількісний баланс помелу, плани поверхів, поперечні та повздовжні перерізи. В процесі роботи проведено техніко-економічне обґрунтування будівництва та визначені основні техніко-економічні показники.
- ДокументУправління проєктом переробки нових сортів волозерних культур у круп’яні продукти(ОНТУ, кафедра Управління бізнесом, 2023) Гержик ОлександрМетою роботи є проведення аналізу ринку зерна і борошна та обґрунтування перспектив розвитку зернового сектора України через інвестиційну привабливість проєкту будівництва зернопереробного підприємства. Об’єктом аналізу та дослідження є економічні відносини між суб’єктами зернового господарства, зокрема структур з переробки зерна, виробництва та реалізації борошна і круп. Завданнями роботи передбачено: − аналіз тенденцій ринку зерна і продуктів зернопереробки; − дослідження експортної політики України на ринку зерна та продуктів його переробки; − проведення стратегічного аналізу та обгрунтування інвестиційної привабливості проєкту будівництва підприємства з виробництва круп у м. Ізмаіл Одеської області. В якості предмету дослідження обрано теоретичні та практичні аспекти розвитку ринку зерна і продуктів його переробки, обґрунтування інвестиційної привабливості зернопереробних підприємств. За результатами роботи сформульовано висновки щодо економічного стану ринку зерна і продуктів його переробки та визначено доцільність нарощування потужностей з переробки зерна в Одеській області. Отримані результати можуть бути використанні для проєктування будівництва зернопереробних підприємств.