Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Герасімова, Діана"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Технологічні основи підвищення якості побічних продуктів виробництва рослинних олій
    (ОНТУ, кафедра технології зерна і комбікормів, 2022) Герасімова, Діана
    Одним із важливим факторів продуктивності сільськогосподарських тварин і птиці є вміст поживних речовин, в тому числі кормового протеїну. Для балансування раціонів за вмістом протеїну використовують корми рослинного та тваринного походження. Шрот – це популярний в Україні білковий компонент рослинного походження, найбільш доступний і відносно дешевий, але за своєю біологічною, поживною цінністю поступається тваринним кормам. Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології підвищення якості побічних продуктів виробництва соняшникової олії. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити такі завдання дослідження: – обґрунтувати вибір компонентів та навести їх характеристику; – визначити показники якості побічних продуктів виробництва рослинної олії; – розрахувати рецепт збагачення шроту амінокислотами та мінеральними компонентами; – визначити фізичні властивості та якісні показники збагаченого соняшникового шроту; – розробити та обґрунтувати схеми технологічного процесу виробництва збагаченого соняшникового шроту; – розробити плани та розрізи технології виробництва збагаченого соняшникового шроту; – оцінити економічну ефективність запропонованої технології.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок