Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гачик Вікторія Сергіївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження виробництва хліба молочного в/г подового 0,8 кг та калачиків буковинських в/2 0,3 кг з застосуванням сучасного технологічного обладнання в пекарні с. Любопіль Одеської області.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Гачик Вікторія Сергіївна
    Хлібопекарська промисловість всієї земної кулі має давнішню історію Хліб існує тисячі років і вважається одним із самих геніальних витворів людства. Вважається що люди почали вживати зернові продукти більше ніж 15 тисяч років тому. З розвитком вмінь та навичок по подрібнюванню зерна, отриманню борошна, люди почали випікати прісні коржі. Це, напевне й було початком технології хлібопечення на землі. З моменту винаходу хліб цінився дуже високо, в спеціалісти-пекарі були дуже авторитетними громадянами різних країн світу. У Римі встановлено єдиний у світі пам’ятник пекарю Вергілію Еврісаку (3 тисячі років тому), який являє собою хлібну корзину із зображенням сцен приготування борошна і всіх стадій виготовлення хліба.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок