Перегляд за Автор "Гачик Вікторія Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження виробництва хліба молочного в/г подового 0,8 кг та калачиків буковинських в/2 0,3 кг з застосуванням сучасного технологічного обладнання в пекарні с. Любопіль Одеської області.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Гачик Вікторія СергіївнаХлібопекарська промисловість всієї земної кулі має давнішню історію Хліб існує тисячі років і вважається одним із самих геніальних витворів людства. Вважається що люди почали вживати зернові продукти більше ніж 15 тисяч років тому. З розвитком вмінь та навичок по подрібнюванню зерна, отриманню борошна, люди почали випікати прісні коржі. Це, напевне й було початком технології хлібопечення на землі. З моменту винаходу хліб цінився дуже високо, в спеціалісти-пекарі були дуже авторитетними громадянами різних країн світу. У Римі встановлено єдиний у світі пам’ятник пекарю Вергілію Еврісаку (3 тисячі років тому), який являє собою хлібну корзину із зображенням сцен приготування борошна і всіх стадій виготовлення хліба.