Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гарбажій, К. С."

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    142498 Спосіб годівлі курей-несучок
    (2020) Карунський, О. Й.; Гарбажій, К. С.; Мкртчан, С. С.; Шлапак, Г. В.
    Спосіб годівлі курей-несучок, що передбачає згодовування їм стандартного комбікорму, хлорели і напоювання, який відрізняється тим, що напоювання курей-несучок здійснюють водним розчином, який містить 50-60 млн кл/мл хлорели штаму Chlorella vulgaris ИФР № С-111.
  • Документ
    Дослідження сенсорних характеристик м’ясних напівфабрикатів
    (2017) Гарбажій, К. С.
    В умовах розвитку сучасної української економіки величезне значення набувають питання якості і конкурентоспроможності продукції вітчизняного виробництва.
  • Документ
    Естетичний вплив упакування на споживача
    (2022) Гарбажій, К. С.
  • Документ
    Замінники кави – шкідливо або корисно
    (2019) Гарбажій, К. С.
    На сучасному етапі розвитку України ринок кави є одним з найбільш активно зростаючих ринків харчової сфери. В Україні 85 % споживаної кави – розчинна, 15% – натуральна. Як і в усьому світі, в нашій країні існують два основних сегменти споживання кави.
  • Документ
    Знання іноземних мов як складова конкурентоспроможності сучасного викладача
    (2020) Гарбажій, К. С.; Луцькова, В. А.
  • Документ
    Методологічні основи оцінки товарів методом сенсорного аналізу
    (2017) Гарбажій, К. С.
    Більш коректно сенсорний аналіз на сьогоднішній день можна описати як набір експериментальних і статистичних даних, отриманих в результаті тесту продукту, які, по-перше, заслуговують довіру (тобто описують реальний стан справ для деякої групи людей) і, по-друге, є надійними (тобто вони дають ті ж результати при повторенні тесту).
  • Документ
    Огляд світового ринку йогуртів
    (2021) Памбук, С. А.; Гарбажій, К. С.
  • Документ
    Особливості курсового та дипломного проєктування на факультеті технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
    (2021) Шарахматова, Т. Є.; Гарбажій, К. С.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок