Перегляд за Автор "Гарбажій, К. С."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ142498 Спосіб годівлі курей-несучок(2020) Карунський, О. Й.; Гарбажій, К. С.; Мкртчан, С. С.; Шлапак, Г. В.Спосіб годівлі курей-несучок, що передбачає згодовування їм стандартного комбікорму, хлорели і напоювання, який відрізняється тим, що напоювання курей-несучок здійснюють водним розчином, який містить 50-60 млн кл/мл хлорели штаму Chlorella vulgaris ИФР № С-111.
- ДокументДослідження сенсорних характеристик м’ясних напівфабрикатів(2017) Гарбажій, К. С.В умовах розвитку сучасної української економіки величезне значення набувають питання якості і конкурентоспроможності продукції вітчизняного виробництва.
- ДокументЕстетичний вплив упакування на споживача(2022) Гарбажій, К. С.
- ДокументЗамінники кави – шкідливо або корисно(2019) Гарбажій, К. С.На сучасному етапі розвитку України ринок кави є одним з найбільш активно зростаючих ринків харчової сфери. В Україні 85 % споживаної кави – розчинна, 15% – натуральна. Як і в усьому світі, в нашій країні існують два основних сегменти споживання кави.
- ДокументЗнання іноземних мов як складова конкурентоспроможності сучасного викладача(2020) Гарбажій, К. С.; Луцькова, В. А.
- ДокументМетодологічні основи оцінки товарів методом сенсорного аналізу(2017) Гарбажій, К. С.Більш коректно сенсорний аналіз на сьогоднішній день можна описати як набір експериментальних і статистичних даних, отриманих в результаті тесту продукту, які, по-перше, заслуговують довіру (тобто описують реальний стан справ для деякої групи людей) і, по-друге, є надійними (тобто вони дають ті ж результати при повторенні тесту).
- ДокументОгляд світового ринку йогуртів(2021) Памбук, С. А.; Гарбажій, К. С.
- ДокументОсобливості курсового та дипломного проєктування на факультеті технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу(2021) Шарахматова, Т. Є.; Гарбажій, К. С.