Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Гапєєв, Р. В."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    68340 Спосіб виробництва вареної ковбаси
    (2012) Патюков, С. Д.; Гапєєв, Р. В.
    Спосіб виробництва вареної ковбаси, що передбачає приготування фаршу, введення харчової добавки, формування, термічну обробку та охолодження готового виробу, який відрізняється тим, що як харчову добавку використовують емульсію типу майонезу у кількості 1-40 % до маси фаршу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок