Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ганенко Олександр Анатолійович"

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка енергозберігаючої системи кондиціювання X CUBE C для адміністративного приміщення для 44 працівників і відвідувачів.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2024) Ганенко Олександр Анатолійович
    Основне призначення кондиціонера - підготовка зовнішнього (свіжого) повітря і його транспортування до повітряно-розподільних пристроїв в приміщеннях. X- CUBE С блоки можна конфігурувати, вони відповідають майже всім вимогам. Вони характеризуються найпередовіші технології, висока якість і витончені деталі. Інноваційні вентиляційні установки встановлюють нові, в них значно вищі стандарти якості, продуктивність, надійність, енергоефективність та гігієна. Припливно-витяжний агрегат ярусного типу (нижній ярус - центральний кондиціонер, верхній ярус - витяжне устаткування). X-CUBE С може бути оснащений пластинчастим теплообмінником (with counter flow plate heat exchanger), або з роторним теплообмінником (with rotary heat exchanger). Теплообмінник – це у будь-якому випадку ідеальне рішення майже для всіх застосувань, таких приміщень як:  Процедурні кімнати (в лікарнях, лякарнях для домашніх тварин, лікарнях, медичних центрах або будинках престарілих);  Школи, офіси та адміністративні будівлі;  Клубні будинки, кімнати для заходів;  Магазини;  Витяжка туалетів, умивальні, роздягальні;  Готелі, курорти, фітнес-студії. Дві теплообмінні системи для об’ємної витрати від 600 до 6800 м³/год є ідеальними рішення для малих і середніх додатків Даним дипломним проєктом передбачена розробка енергозберігаючої системи кондиціювання X CUBE C для адміністративного приміщення для 44 працівників і відвідувачів.
  • Документ
    Розробка холодильника для зберігання напівфабрикатів з м’яса птиці ємністю 420 тон, м. Ладижин
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2022) Ганенко Олександр Анатолійович
    Реалізація найбільш цінних частин тушки у вигляді напівфабрикатів економічно доцільна, так як споживач купує м'ясо без кісток. З м'яса курей виробляють філе куряче з кісточкою; стегенце курячий; набір для бульйону курячий; тушку курячу, підготовлену до кулінарній обробці. В Україні існує Стандарт, який встановлює вимоги до напівфабрикатів із м’яса птиці (курчата, кури, курчата-бройлери, iндики, iндичата, качки, каченята, гуси, гусенята), які призначені для реалізації в торговiй мережi та мережi громадського харчування (надалі – напівфабрикати), і повинні виготовлятись під державним ветеринарно-санітарним контролем та наглядом. Обов’язкові вимоги до якості продукції, дотримання яких гарантує безпеку життя та здоров’я населення і охорону довкілля. Напівфабрикати повинні мати правильну форму, бути рівномірно запанірованими, без тріщин і ламаних країв. Філе натуральне без шкіри і поверхневої плівки, сухожилки перерізані в двохтрьох місцях, плечова кістка зачищена від м'якоті 3-4 см завдовжки з обрубаною частиною гомілки. Маса кісточки 5 г. Всередині напівфабрикату може бути мале філе або 1-2 шматочки м'якоті іншого філе. Форма філе овальна. Колір від блідорожевого до рожевого, запах властивий свіжому курячому м'ясу, консистенція щільна, пружна. Філе паніроване відповідає тим вимогам, що й філе натуральне, але його поверхня повинна бути вкрита рівним шаром білої паніровки, яка не відстає і не зволожена. Котлети по - київськи мають форму валика, філе куряче фаршироване — форму груші, а філе індички фаршироване - півмісяця. На поверхні рівний шар білої паніровки. Котлети січені - овально-сплющеної форми, поверхня рівномірно запанірована, без тріщин, ламаних країв, консистенція м'яка, запах властивий якісному м'ясу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок