Перегляд за Автор "Гаврилов, О. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ106397 Протиральна машина(2014) Гладушняк, О. К.; Гладушняк, О. М.; Гаврилов, О. В.1. Протиральна машина, що містить приймальний бункер, установлений на збірнику протертої м'якоті, всередині якого вертикально розташовані ситовий барабан і привідний вал, на якому закріплені виконаний у формі зрізаного конуса бичеутримувач з бичами, викидач кісточок з відходами і викидач відокремленої м'якоті, яка відрізняється тим, що ситовий барабан виконаний двоступеневим, діаметр основного ступеня менший діаметра додаткового ступеня, бичеутримувач закріплений на привідному валу з можливістю змінювання положення і фіксації, лопаті викидача кісточок з відходами виконані з двох, шарнірно зв'язаних між собою, частин, а на привідному валу між основною корпусною деталлю і корпусом підшипників закріплений диск-запобіжник. 2. Протиральна машина за п. 1, яка відрізняється тим, що ступені ситового барабана сполучені між собою за допомогою перехідного фланця.
- Документ76493 Протиральна машина(2013) Гладушняк, О. К.; Гладушняк, О. М.; Гаврилов, О. В.Протиральна машина, що містить бункер для підведення кісточкової сировини, корпус, в якому розташований перфорований циліндр, привідний вал із закріпленими на ньому бичетримачем, виконаним у формі зрізаного конуса, та викидачами з лопатями, який відрізняється тим, що бичетримач виконаний з можливістю зміни положення та фіксації на привідному валу, перфорований циліндр виконаний товщиною 2-3 мм з отворами діаметром 5-6 мм, двоступеневим, одна ступінь - меншого діаметра, а друга ступінь - більшого діаметра, на привідному валу між корпусом і опорою привідного вала жорстко закріплено обертовий диск - запобіжник попадання рідини в опору привідного вала і у привід машини, кінці лопатів викидача кісточок і відходів виконані шарнірними.
- ДокументПро збереження харчової цінності та заощадження ресурсів при переробці томатов(2018) Гаврилов, О. В.Обгрунтований перспективний напрямок перероблення томат-продуктів, який дозволяє зберігати харчову цінність сировини, заощадити харчові, матеріальні та енергетичні ресурси, що витрачаються на шляху від овочу до напівфабрикату на столі споживача.
- ДокументУдосконалення процесу подрібнення м’якоті кісточкових плодів і обладнання для його реалізації(ОНАХТ, 2006) Гаврилов, О. В.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. Показано, що існуючі дробарки та плющильні машини не дозволяють якісно подрібнювати м’якоть кісточкових плодів і зберегти цілісність шкаралупи кісточок. Обґрунтовано доцільність подрібнення кісточкових плодів у роторній дробарці з гладкими прямими ребрами. Отримано нові дані про вплив конструктивно-режимних параметрів дробарки на показники якості подрібненого напівфабрикату та час перебування плодів у дробарці. Запропоновано узагальнені перемінні, обґрунтовано оптимальні конструктивно-режимні параметри, методику визначення якості подрібненого напівфабрикату та продуктивності роторної дробарки. Економічна ефективність від впровадження результатів роботи на ВАТ “Сімферопольський консервний завод ім. 1 Травня” становить 1000 гривень щорічно. Запропоновано модернізацію та проведено виробничі випробування модернізованої дробарки А9-КЮУ, яка дозволила отримати високу якість подрібненого напівфабрикату та збільшити продуктивність на 30...60 %. Очікуваний економічний ефект становить 24,818 тис. грн. на рік.