Перегляд за Автор "Віннікова, Л.Г."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення антагоністичної дії молочнокислих бактерій роду Lactobacillus plantarum по відношенню до поверхневої мікробіоти м’яса(2015) Віннікова, Л.Г.; Кишеня, А.В.Антагоністичну активність лактобактерій по відношенню до домінантної групи поверхневої мікробіоти м’яса визначали диско-дифузійним методом.
- ДокументВплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса(2015) Віннікова, Л.Г.Розглянуто можливий шлях для інтенсифікації процесу соління в розсолі на основі електроактивованої води.
- ДокументЗміна властивостей фаршу залежно від концентрації іонів кальцію у воді(2015) Віннікова, Л.Г.Проведено дослідження впливу процесу електролізу на зміну концентрації іонів кальцію у воді м. Одеси. Для визначення зміни якісних характеристик фаршу залежно від рівня кальцію у воді було проведено низку досліджень для визначення основних контрольних показників.
- ДокументЗміна іонного складу води під час електролізу(2015) Віннікова, Л.Г.Підсумувавши аналіз наслідків використання технологічної води з підвищеним складом іонів, було проведено дослідження впливу електроактивації води на кількісний склад цих іонів у продуктах уніполярної обробки води - католіту і аноліту.
- ДокументМетодологія впровадження вимог ДСТУ ІSО 22000:2007 у дипломні проекти(2015) Віннікова, Л.Г.; Савінок, О.М.; Азарова, Н.Г.З липня 2015 року всі підприємства харчової промисловості будуть працювати відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів». Відповідно до цих вимог, працівники підприємств повинні пройти підвищення кваліфікації, з тим, щоб набути навичок та знань для роботи в цій системі. А що ж до випускників, які тільки-но отримали дипломи, та намагаються влаштуватися на роботу? Вони повинні прийти на підприємство вже з цими знаннями.
- ДокументТехнологічна придатність м’яса та основні причини її погіршення(2015) Віннікова, Л.Г.Зроблен висновок, що великий вплив на якість свинини має годівля, а також дотримання правил транспортування, передзабійна витримка, спосіб оглушення. Вирішення проблеми збільшення виробництва високоякісної свинини потребує комплексної і доцільно жорсткої системи контролю за якістю м`яса та сала.