Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Воскобойник Анастасія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка нової концепції готелю "Плай" в смт. Сергіївка Б.- Дністровського району Одеської області шляхом реконструкції номерів
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Воскобойник Анастасія
    Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; аналіз інвестиційної привабливості проєкту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу готельно-ресторанного господарства, план житлового поверху, послуги закладу готельного господарства, структуру управління закладу готельного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю ""Плай"" в смт. Сергіївка Б.- Дністровського району Одеської області шляхом реконструкції номерів. Згідно з концепцією в готелі «Плай» буде проведено реконструкцію 30 номерів. Відмінною характеристикою готелю є вигідне розташування в рекреаційній зоні неподалік від узбережжя Чорного моря та Шаболатського лиману, наявність ресторану, кафе, бару, стоянки, розважального центру. В технологічному розділі представлено моделювання інфраструктурної складовою готелю, проєктування окремих функціональних елементів готелю. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці та підходи до охорони навколишнього середовища в готелі, розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проєкту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок