Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Вороненко Максим"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вивчення впливу ув’ялення винограду на якість червоних столових вин в умовах Одеського регіону
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2023) Вороненко Максим
    Актуальність теми: Сучасні кліматичні умови дають можливість виробляти у традиційних виноробних регіонах якісні спеціальні вина, технологія яких потребує часткове ув’ялювання ягід. З цією точки зору робота, яка направлена на вдосконалення технології вітчизняних червоних вин з метою отримання якісних вин типу Passito, що дає можливість отримання особливого смаку і аромату вітчизняних вин, аналогічно італійських вин Амароне, Рекьотта у регіоні Венето (Італія), є актуальною. Мета роботи: Вивчення доцільності виробництва червоних столових вин з підв’яленого винограду в умовах Одеського регіону. Практичне значність отриманих результатів: Україна має різноманітні кліматичні умови, що можуть підходити для вирощування винограду. Важливо визначити регіони, де можна отримати належну якість винограду для червоних вин. Наприклад, Південна Україна (Одеська, Херсонська області) вже славиться виробництвом вин. Виробництво червоних столових вин з підв’яленого винограду в Україні - це цікава можливість, яка вимагає серйозного розгляду та підходу, що й обумовлює практичну значність роботи.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок