Перегляд за Автор "Волуйко Віра Станіславівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження виробництва паляниці української 1/2 0,8 кг та ріжків львівських в/2 0,15 кг з застосуванням сучасного технологічного обладнання в пекарні с. Пшонянове Одеської області.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Волуйко Віра СтаніславівнаХарчова промисловість України є розвиненою галуззю народного господарства, продукція харчової промисловості користується великим попитом і вкладення в галузь швидко окупаються. Необхідність дослідження стану і перспектив розвитку підприємстввиробників хлібобулочної продукції не викликає сумнівів, оскільки хліб це такий продукт, який є невід'ємною складовою раціону кожної людини, а його виробництво буде завжди актуальним. Хліб є одним із самих геніальних витворів людства. Він існує тисячі років. Рішення задач хлібопекарської галузі харчової промисловості України тісно пов’язано з розробкою сучасних технологій і автоматизованих приладів для контролю властивостей сировини, напівфабрикатів і якості готових виробів.