Перегляд за Автор "Волошенко, О.С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМетодологія науково-дослідної роботи студентів(2016) Жигунов, Д.О.; Волошенко, О.С.Сучасний темп розвитку борошномельно-круп’яної галузі та економічні вимоги ринку вимагають від фахівця певні уміння та навички для забезпечення виробництва конкурентоспроможної продукції. Зернопереробне виробництво не може забезпечити функціонування усіх технологічних процесів на достатньому рівні без певних наукових висновків та рекомендацій. На сьогоднішній день технічні завдання, які ставлять сучасні підприємства перед інженерними кадрами, вимагають від спеціалістів творчого пошуку й дослідницьких навичок.
- ДокументРозширення асортименту круп’яних продуктів на основі вівсяних пластівців(2015) Жигунов, Д.О.; Волошенко, О.С.; Смоглій, М.С.Зерно вівса має багатоцільове використання, із нього виробляють наступний асортимент готової продукції: крупи, пластівці, борошно. Ці продукти виготовляють вітчизняні підприємства, повністю задовольняючи потреби населення в них.
- ДокументСучасні підходи до дипломного проектування(2015) Жигунов, Д.О.; Волошенко, О.С.Дипломний проект є кінцевим результатом самостійної індивідуальної навчальної діяльності студента, науковим дослідженням, яке підводить підсумки вивчення ним дисциплін, що передбачені навчальним планом підготовки за обраною спеціальністю. Під час виконання дипломного проекту студент повинен підтвердити рівень загальнотеоретичної і спеціальної підготовки.