Перегляд за Автор "Волков, Д. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументФормування системи управління персоналом на підприємствах харчової промисловості(ОНАХТ, 2015) Волков, Д. В.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Дисертацію присвячено обґрунтуванню теоретико-методичних засад і розробці практичних рекомендацій з формування системи механізмів управління персоналом на підприємствах харчової промисловості. У дисертації розроблено концепцію формування системи управління персоналом підприємства харчової промисловості як центру фінансової відповідальності, в основу якої покладено організаційно-економічний механізм управління витратами на персонал на принципах фінансової й адміністративної відповідальності, що забезпечує облік і контроль витрат на персонал, їх оптимізацію, та здійснення регулярної, об'єктивної й комплексної оцінки ефективності персоналу. Обґрунтовано методичні засади формування стратегії управління персоналом на основі процесного підходу з використанням методів аналізу фінансово-господарської діяльності підприємства, експертних оцінок, системи ключових показників ефективності.