Перегляд за Автор "Владимирська Катерина"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології віскі за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2024) Владимирська КатеринаАНОТАЦІЯ кваліфікаційної роботи на тему: «Удосконалення технології віскі за допомогою методів сенсорного аналізу» Автор : Владимирськой Катеріни Андріївна Керівник : д.с.г.н., проф.кафедри ТВтаСА, Каменева Н.В. Робота присвячена удосконаленню технології виробництва та контролю якості ігристого вина шляхом використання сенсорного аналізу з метою отримання нових сенсорних та якісних властивостей цього напою. Кваліфікаційна робота складається з 93 сторінок печатного тексту, 15 слайдів ілюстративного матеріалу, 8 таблиць, 9 малюнків, 37 викорстаних джерела, 4 додатків. Метою роботи є удосконалення технології ігристих вин типа за допомогою сенсорного аналізу У роботі досліджена історія виникнення та виробництва ігристих вин ; сучасний стан на ринку України та світу; проведений аналіз технології виробнитцва ігристих вин; вирішено завдання відбору експертів – випробувачів для проведення сенсорного аналізу вина з метою органолептичного профілювання з відбором дескрипторів та шкал за обраним протоколом та формою дегустаційних листів балового методу, створення сенсорного профілю; проведена сенсорна оцінка ігристих вин, проведено аналіз отриманих результатів, розрахований інноваційний бюджет наукового дослідження сенсорного аналізу ігристих вин. Надані виснови та пропозіції.