Перегляд за Автор "Верхівкер, Я.Г."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання принципу «ЛЕГО» для розробки енергоефективних технологічних рішень в консервній промисловості(2015) Войтенко, О.К.; Верхівкер, Я.Г.У консервній галузі харчової промисловості України число фірм безперервно зменшується, але кількість і асортимент продуктів харчування, що випускаються у вигляді консервів, зростає як ніколи.
- ДокументВикористання сучасного економічного стану підприємств харчової промисловості у виконанні курсових та дипломних проектів бакалаврів, фахівців та магістрів(2015) Верхівкер, Я.Г.; Мирошніченко, О.М.В даній роботі розглядається використання сучасного економічного стану підприємств харчової промисловості у виконанні курсових та дипломних проектів бакалаврів, фахівців та магістрів.
- ДокументВикористання тематики науково-дослідних робіт кафедри біотехнології, консервованих продуктів і напоїв в курсових та дипломних проектах студентів(2016) Верхівкер, Я.Г.; Мирошніченко, О.М.Наукова дослідна робота кафедри пов'язана з замовленнями, які надходять від підприємств, з вирішенням насущних проблем виробництв харчової промисловості, з розробкою маловідходних та енергозберігаючих технологій переробки харчової сировини і обладнання.
- ДокументОптимізація СРС ОКР «Магістр» спеціальності «Екологічна безпека»(2013) Шевченко, Р.І.; Верхівкер, Я.Г.; Геллер, В.З.
- ДокументСучасні види споживчої тари для консервованих харчових продуктів, їх основні переваги та недоліки(2015) Верхівкер, Я.Г.; Мирошніченко, О.М.Полімерна тара є одним із сучасних видів тари при консервуванні харчових продуктів. Для її виготовлення використовуються економічні матеріали, що володіють естетичними властивостями, інертністю, простотою у виготовленні, дешевизною, міцністю, легкістю, таку тару можна виробляти будь-якої форми і кольору.