Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Веліксар Христина Іллівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    МОДЕЛЮВАННЯ РЕЦЕПТУР РИБНИХ КОНСЕРВІВ З ВОДНОЇ СИРОВИНИ ЗНИЖЕНОЇ ТОВАРНОЇ ЯКОСТІ
    (ОНТУ, кафедра технології м’яса, риби та морепродуктів, 2023) Веліксар Христина Іллівна
    Кваліфікаційна робота містить дослідження, направлені на розробку та моделювання рецептур рибних консервів з водної сировини зниженої товарної якості, а саме коропа звичайного. У роботі досліджено хімічний склад дослі-джуваного виду риби та встановлено доцільність його використання на вироб-ництво консервованої продукції. Розробку рецептур консервів з коропа здійснювали за допомогою мето-дики проєктування рецептур багатокомпонентних харчових продуктів другого покоління, яка є найбільш перспективною при застосовуванні до рибних проду-ктів, оскільки в них практично відсутня вуглеводна складова. Економічний ефект впровадження розроблених рецептур і відповідних технологій на підприємствах рибопереробної промисловості, визначається еко-номією продовольчих і енергетичних ресурсів при виробництві консервів для роздрібної торгівлі, які здійснюють їх реалізацію широким верствам населення України. Підтверджено соціальний ефект розробок, що полягає в більш повно-му використанні харчового потенціалу рибної сировини, а також підвищенні технологічної і соціальної ситуації в рибопереробній промисловості України.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок